Demi bråkat med Selena :(

Datum: 2010-07-30 Tid: 10:05:27 Kategori:
De ryktas ju om att Selena Gomez och Demi Lovato har bråkat och tyvärr så är de sant. Selena lämnade Demi och slutade prata med henne. När reportrarna frågade hur de var med Selena sa Demi lite snäsigt - de kan du fråga Taylor om! Selena lämnade Demi och umgås nu med Country prinsessan Taylor Swift. - bara för att man var bästisar förr, betyder inte de att man är de för alltid. Demi är fortfarande sårad men demi umgås nu med Miley Cyrus. Demi har förlåtit Selena men dom umgås inte lika mycket med varann som de gjorde förr. - vi umgås fortfarande men vi är inte bästisar längre. Men vi är säkra på att dom kommer att komma tillbaka till varann

Selena's nya hit!

Datum: 2010-07-26 Tid: 14:29:43 Kategori:

Den nya hiten och musikvideon Round & Round har redan fått över 9 miljoner visningar och den är en stor succé. Hon har släppt Kiss & Tell som tog 2 år att göra och har redan en ny singel. Nu börjar de ta fart för Selena Gomez.

Selena Gomez och Justin Bieber = Sant?

Datum: 2010-07-26 Tid: 14:26:03 Kategori:


De ryktades ett tag om att Selena Gomez och Justin Bieber var ihop och på facebook skrev de om hur mycket de älskade varandra, gulliga små dikter skickades till varandra och Statusen från singel byttes ut till i ett förhållande. Man kunde hitta en bild på Selena och Justin pussas på facebook och de verkade som att de skulle vara ihop ett bra tag. Men de tog bara några veckor innan de valde att gå skilda vägar och statusen byttes ut igen till singel. Synd att det inte varade men nu är han ledig igen tjejer!

Selena Gomez och Demi Lovato = Catfight?

Datum: 2010-07-26 Tid: 14:17:53 Kategori:De ryktas om att barndoms bästisarna Selena Gomez och Demi Lovato har bråkat. En kompis till Selena som heter Ryan sa ganska elaka saker om Demi och istället för att försvara Demi så satt hon bara helt tyst och nickade, Demi blev sårad och vägrade att prata med Selena. Selena umgås nu med country prinsessan Taylor Swift och Demi umgås nu med Miley Cyrus. Men det verkar som att de är sams för att på facebook skrev dom hur mycket dom älskar varandra och att dom aldrig ska bråka mer.